2012-12-19 09:53:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Gyors és pontos a munkájában!

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon különös megtiszteltetésben lehet része. Egy prominens személy látogatására, vagy elismerésére számíthat. Ez nagyot lendíthet a karrierjén is, ha talpraesetten és ügyesen reagál. Higgye el, minden oka megvan a büszkeségre!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatja a mai napon. Ma inkább csak álljon meg a kérdésfeltevéseknél. A válaszok keresésében kérje ki egy barátja vagy ismerőse tanácsát. De leginkább a társáét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerelmi téren ma kisebb megrázkódtatás érheti, és ennek – be kell vallania – ön is az okozója. Igazából már régóta várta az esemény bekövetkeztét. Épp ezért nagyon nem is hibáztathat másokat. De mindent megtehet azért, hogy ez mától másképp legyen.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Próbáljon meg jó csapatjátékos lenni, és a kollégáival jobban együttműködni. Még ha nem is ért egyet mindenben a munkastílusukkal, vagy módszerükkel, akkor sem kell teljesen elutasítónak lennie. De megalkuvónak sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön azon emberek egyike, akik nagyon nehezen viselik a beosztotti szerepet. Született főnök, és ezt a természetét akkor sem tudja eltitkolni, ha a beosztása szerint nem az. Legyen türelmesebb. Egyszer az is meglesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az elmúlt időszakot nagyon kritikusnak élte meg a munkahelyén. Lassan csitulnak az indulatok, és az is kiderülhet, hogy a pletykások feketébbre festették a helyzetet a valóságosnál. Pedig a pánikkeltéssel jobb lenne csínján bánni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Abban bízik, hogy végre fellendül a karrierje, és minden oka meg is van rá, hogy ezt így gondolja. Az elmúlt két-három évben rengeteget dolgozott, többet vállalt magára, mint más. Most végre beérni látszik az odaadása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Gyors és pontos is a munkájában, mégis azt érezheti, hogy miközben egyre több terhet pakolnak önre, egyre kevésbé ismerik el és főleg jutalmazzák az elkötelezettségét. Sajnos most a bizonyítás idejét éli. Az elismerésre még várnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy gondolja talán, hogy ha hallgatnának önre, akkor mások is jobban járnának. Sajnos van, aki csak utólag tudja majd belátni az ön igazságát. Azért ne fossza meg őt a jó tanácsoktól, de ne is haragudjon rá, ha nem tartja be. Majd lesz másképp is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bizonytalannak érzi az életét, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeit. Ha azonban legalább két-három másik területen azt érzi, hogy jól teljesít, akkor már nincs oka a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rutinosan végzi a munkáját: pontos, és hihetetlenül termékeny, de ez még nem az, amit igazi alkotásnak vél. Na persze, ezt lehet, hogy nem a munkahelyén kellene megvalósítania. Ne feledkezzen meg egy régi hobbijáról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A kedvesével nagyon harmonikus a kapcsolata, igazán mély érzelmi szálak fűzik önöket egymáshoz. De a baráti kapcsolataikat az utóbbi időben nagyon elhanyagolták. Így pedig, bármennyire is szereti egymást, unalmassá válhat az életük.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: